05 Temmuz 2019 09:42 | Son Güncelleme: 05 Temmuz 2019 09:45

Abdullah Avcı o ismi çok istiyor!

Başakşehir’in istikrarlı stoperine Beşiktaş kancayı taktı. Moldova basını milli oyuncunun eski teknik direktörü tarafından istendiğini ve görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

(AKŞAM)

Başakşehir'den, Beşiktaş’ın başına geçen Abdullah Avcı, eski öğrencisi Alexander Epureanu’yu istiyor. Moldova basını, eski hocası tarafından çok istenen milli oyuncunun Beşiktaş’ta sezona başlayabileceğini iddia etti. Başakşehir’le 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki oyuncu, tecrübesi ve takıma verdiği büyük katkıyla dikkat çekiyor.

MİRİN VE ROCO’DAN HAYIR YOK

Geçtiğimiz sezon Vida dışında stoperlerden verim alamayan Beşiktaş, Isimart Mirin’i de gönderilecekler listesine koymuş durumda. Geçen sezon hemen hemen hiç katkı vermeyen Enzo Roco’dan da Siyah-Beyazlı yönetim kendisine kulüp bulmasını istemişti. Abdullah Avcı, Epureanu’nun alınması halinde bu bölgede sorun yaşamayacaklarını düşünüyor.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz