01 Haziran 2015 16:12 | Son Güncelleme: 01 Haziran 2015 16:12

Abdurrahim Albayrak'ı küstürdüler

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in talimatı gereği, TT Arena'daki şampiyonluk kutlamalarında sahaya hiçbir yönetici inmedi.

Ancak, lig maratonunda futbolcuları bir an olsun yalnız bırakmayarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak bu karara çok üzüldü. Kutlamalarda hiç ortalarda görünmeyen Albayrak, cep telefonunu da kapattı.

Galatasaray'da yeni başkan seçilen Dursun Özbek, TT Arena'daki 20. şampiyonluk kutlamaları öncesi yönetim kurulundaki arkadaşlarına haber göndererek, "Bu şampiyonluk futbolcuların ve teknik heyetin eseridir. Bizden kimse aşağı inmeyecek" dedi. Özbek'in bu talimatına bütün yöneticiler uydu ve sahaya kimse inmedi.

Ancak, futbol takımından ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nden sorumlu yönetici olarak şampiyonlukta büyük emeği bulunan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın bu karara çok üzüldüğü öğrenildi.

Kutlamalar başladıktan sonra ortalarda hiç görünmeyen Albayrak, TT Arena'daki bir salonda yönetici arkadaşlarıyla sohbet etti. Hürriyet

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU