11 Ağustos 2020 15:53 | Son Güncelleme: 11 Ağustos 2020 15:54

Abdurrahim Albayrak'tan Mert Hakan açıklaması

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Bugüne kadar söz verip de yerine getirmediğim hiçbir şey yoktur. 'Galatasaray forması giydiğim zaman sana saat alacağım' diyen arkadaşlara üzülüyorum" diyerek F.Bahçe'ye transfer olan Mert Hakan'ı suçladı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye transferinin ardından yıldız futbolcuya suçlamada bulundu.

Albayrak sponsorluk anlaşmasının bitiminde yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar söz verip de yerine getirmediğim hiçbir şey yoktur. 'Galatasaray forması giydiğim zaman sana saat alacağım' diyen arkadaşlara üzülüyorum. Birçok futbolcu ile elimde ilgili çok detaylı yazılar var" şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Başkan Cengiz, "Genç çocuklara daha fazla bir şey teklif edilirse değişir. Pandoranın kutusunu açmayalım, çok utanan, çok yüzü kararan insanlar olur" açıklamasını yaptı.

Diğer Haberler

60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 132 KİLOMETRELİK ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLADI
60.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tarihi parkurunda 23 takıma ev sahipliği yapacak
St. Petersburg'daki 7. Etnospor Forumu'nda ödül töreni düzenlendi
7. Etnospor Forumu'nda geleneksel Türk okçuluğuna ödül
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Musa Mutlu