22 Haziran 2018 13:48 | Son Güncelleme: 22 Haziran 2018 13:50

Aboubakar bombası! Görüşmeler başladı

Geçtiğimiz sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş bilindik bir isim harekete geçti.

Başkan Fikret Orman'ın ani bir kararla forvet transferi için Kamerunlu forveti ilk sıraya aldığı öğrenildi.

2016- 2017 sezonunda Siyah- Beyazlı formayı giyen ve özellikle 2. yarıdaki performansıyla şampiyonluğun kazanılmasında büyük pay sahibi olan Aboubakar için Porto ile ilk görüşme gerçekleşti. Bu transferi bizzat yürüten Başkan Fikret Orman'ın Kamerunlu futbolcu için Portekiz ekibine 1 yıllık kiralama teklifi sunduğu belirlendi.

ABOUBAKAR DA ÇOK İSTİYOR

Hücum hattında Negredo ve Vagner Love'den yeterince performansın alınmaması nedeniyle Aboubakar'ı bitirmeye kararlı olan Orman'ın Porto'nun vereceği cevabı beklediği öğrenildi.

Portekiz ekibinin Teknik Direktörü Sergio Conceicao'nun yeni sezonda kadroda düşünmediği Aboubakar'ın da Beşiktaş'a dönmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

(Takvim)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz