26 Ekim 2016 09:46 | Son Güncelleme: 26 Ekim 2016 09:49

Aboubakar gidiyor, yerine yeni golcü geliyor...

Beşiktaş, Kamerunlu golcünün 2. yarının başında Afrika Uluslar Kupası’na gidecek olması nedeniyle şimdiden harekete geçti. Şenol Güneş’in ara transferde kanatlarda da görev yapabilen bir forvetin alınmasını istediği belirlendi.

Beşiktaş’ın, Napoli ve Antalyaspor’u yendiği son 2 maçta 3 gol, 1 asiste imza atan Vincent Aboubakar’ın 2. yarının başında Kamerun Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’na gidecek olması yönetimi harekete geçirdi. Siyah-beyazlıların ara transferde yetenekli bir oyuncuyu takıma kazandırmak için şimdiden arayışlara başladığı belirlendi.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile golcü takviyesi konusunda görüş alışverişinde bulunan yönetimin, maliyeti en fazla 5 milyon euroya kadar olan bir forveti transfer etmek istediği öğrenildi.

Güneş’in ise “Aboubakar, hazırlık dönemi ve kupada üst tura çıkma ihtimallerini de göz önünde bulundurursak yaklaşık bir ay bizden uzak kalacak. Yoğun maç trafiği ve sakatlık ihtimallerini de düşünmemiz lazım. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarsak bir forvet transfer etmemiz şart. Alınacak oyuncu kanat özellikli olarak” diye konuştuğu ifade edildi.

Teknik heyetten gelen bu istek üzerine yaklaşık bir ay önce İzleme Komitesi’ne talimat veren Beşiktaş Yönetimi, menajerlerle de temaslara başladı. Avrupa ve Amerika kıtasından kanat özellikli forvet arayışlarına başlayan yönetim, devre arası transfer dönemi gelmeden tespit edilen oyuncuyla anlaşmaya çalışacak. Milliyet

 

 

Diğer Haberler

Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz