13 Ekim 2016 11:58 | Son Güncelleme: 13 Ekim 2016 12:00

Aboubakar patlamaya hazır!

Kamerun’dan oldukça formda dönen 24 yaşındaki yıldız, takım çalışmalarında gol olup yağıyor... Beşiktaş formasıyla resmi bir maçta fileleri havalandıramayan Aboubakar, Kayseri’ye karşı bu sevinci yaşamayı hedefliyor.

Siyah-Beyazlılar’ın Mario Gomez’le yollarını ayırmasının ardından onun yerine takıma kazandırılan Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu performansla beklenenin altında kalmıştı.

Kara Kartal’da çıktığı 6 karşılaşmada golle tanışamayan 24 yaşındaki futbolcu, milli maçlar için gittiği Kamerun’dan oldukça moralli döndü.

Önceki günkü takım çalışmasında hırslı bir görüntü ortaya koyan yıldız oyuncu, çift kale maç çalışmasında adeta gol oldu yağdı.

Rakip takımda olan savunmacılara zor anlar yaşatan Aboubakar, 5 gollük performansıyla teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu etti.

İspat etmeyi başardı

Güneş’in, cumartesi günkü Kayserispor maçında ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı yıldız futbolcu da, bu karşılaşmada sahaya çıkıp gollerini atmayı planlıyor.

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN