23 Ağustos 2015 11:37 | Son Güncelleme: 23 Ağustos 2015 11:38

Açıkladı! Burak Yılmaz'ın rotası ABD!

Hamzaoğlu ile görüşen yıldızın, "Artık hedefim sözleşmem bitene kadar sarı-kırmızılı formayı giymek. Teklif gelirse son dönemimde belki ABD'ye giderim" dediği öğrenildi.

Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'den transfer teklifi alan ancak yönetimden onay çıkmayınca Premier Lig'de oynama fırsatını kaçıran Burak, kariyerini G.Saray'da bitirmeye karar verdi. Golcünün, bu kararını Hamza Hamzaoğlu'na ilettiği belirtildi. 

Avrupa artık zora girdi
 
Bundan sonra Avrupa'dan teklif alması zor görünen milli futbolcunun, "Galatasaray'da mutluyum. 2019'a kadar sözleşmem var. Kulüp beni bırakmadığı sürece futbola sarı-kırmızılı forma altında nokta koymayı ben de isterim" dediği öğrenildi. Burak'ın ayrıca sözleşmesi sona erdikten sonra teklif gelmesi halinde ABD'de oynayabileceğini de Hamza hoca ile paylaştığı belirlendi. Öte yandan başarılı oyuncunun Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede Osmanlıspor maçında forma istediği de gelen haberler arasında. 

TT Arena'da 11'e dönüyor 

Teknik direktör Hamzaoğlu'nun, transfer gündemini kapatan golcü oyuncuyu yarın akşam Arena'da oynanacak karşılaşmada ilk 11'de sahaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Burak'ın dönüşüyle takım kurgusu da değişecek. Podolski forvet arkası pozisyonuna geçecek. Sneijder ve Yasin kanatlardan hücumda bu ikiliye destek verecek. Skor gücü yüksek bu 4'lü ile bol gollü bir galibiyet hedefleniyor.Fotomaç

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
12. ADAM
Musa Mutlu