04 Temmuz 2017 00:09 | Son Güncelleme: 04 Temmuz 2017 00:10

Ahmet Bulut resmen açıkladı! Pepe...

Beşiktaş yönetimi Pepe için Portekiz'e gitti. Siyah beyazlı yetkililer Pepe ile Lizbon'da bir araya gelecek.

Beşiktaş, savunmaya yapacağı transferdeki bir numarası Pepe için kritik saatlere girdi... Siyah beyazlı yönetim, Pepe ile görüşmek için Portekiz'e gitti. 

Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İdari Menajer Ali Naibi ve menajer Ahmet Bulut Lizbon'da 34 yaşındaki oyuncu ile bir araya geliyor. 

AHMET BULUT: GÖRÜŞMENİN YAPILACAĞI OTELDEYİZ

Lizbon'a inen kafileden menajer Ahmet Bulut 24 Spor Gecesi'ne konuştu. Bulut, 'Lizbon'a indik. Görüşmenin yapılacağı otelde Pepe'yi bekliyoruz. Yarım saat sonra görüşme başlayacak' dedi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar