25 Ağustos 2015 00:38 | Son Güncelleme: 25 Ağustos 2015 10:55

Akçay: ‘Maçtan önce beraberliği planladık‘

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Osmanlıspor'dateknik direktör Mustafa Reşit Akçay maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Osmanlıspor'da teknikdirektör Mustafa Reşit Akçay maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşa Akçay; "Biraz akılcı bir yerleşimn yaptık. Galatasaray'ın evinde oynuyorsunuz haddinizi bilmeniz gerek. 2. ve 3. bölgelerde oyunu tutmamızda ve kontraya çıkmalarda aksilikler oldu. Galatasaray'ın bire birde başarılıoyuncuları bize zorluk çıkardı ama biz oyunu elimizden geldiğinde tuttuk." dedi.

"BERABERLİK BEKLİYORDUM AMA..."

"Galatasaray topla oynamada daha üstündür ama biz yardımlaşarak rakibin işini zorlaştırdık. Kendimize uyan bir şekilde oynadık ve başarılı olduk. Oyuncularımıtebrik ediyorum. Benim için beraberlikle alakalı düşüncem vardı. Berabere kalabileceğimizi düşünmüştüm. Hızlı oyuncularımız vardı. Bazı arkadaşlardan beklediğimi alamadım ama 1 puan planlarımızdaydı. Galibiyet daha güzel oldu." dedi.

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE