06 Mart 2016 14:12 | Son Güncelleme: 06 Mart 2016 14:13

Akhisar maçı öncesi bir şok daha!

Bruno Alves ve Caner Erkin'i derbide kaybeden, Nani'yi de Manisa'ya götürmeyen Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Fenerbahçe'de Gönül Gönül şoku yaşanıyor.

Geçen hafta oynanan Beşiktaş derbisinde kendini çok zorlayan Gökhan Gönül'ün ağrıları geçmedi ve uygulanan iğne tedavisinde de olumlu sonuç alınamadı. Deneyimli oyuncunun ısrarla oynamak istemesine rağmen bu akşamki kritik mücadelede oynamama ihtimali var. Gönül'ün oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakken, oynanaması durumunda Şener Özbayraklı'nın oynaması muhtemel.

Başkan otele geldi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımın kaldığı otele geldi. Başkan Yıldırım, takım otelden ayrılmadan önce futbolcularla konuşma yapacak.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu