17 Haziran 2016 11:29 | Son Güncelleme: 17 Haziran 2016 11:31

Albert Riera'dan maç öncesi tweet

Türkiye - İspanya rekabetinde son golü atan eski Galatasaraylı Albert Riera, bu akşam oynanacak maç öncesi duygularını Twitter'dan paylaştı.

İki takım son olarak 2009'da Dünya Kupası elemelerinde karşı karşıya gelmiş, Ali Sami Yen Stadı'ndaki maçı Boğalar Xabi Alonso ve Riera'nın golleriyle kazanmıştı.
 
Twitter hesabından bir mesaj gönderen 34 yaşındaki futbolcu, ülkesinin dışında ay-yıldızlılara da sempati beslediğini ifade etti. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Albert Riera, İspanya ve Türk bayraklarının ortasına kırık bir kalp figürü yerleştirerek, kalbinin iki ülke arasında bölündüğü mesajını verdi.
 
Tecrübeli futbolcu öte yandan Türkiye'ye attığı golün videosunu paylaşmaktan da geri durmadı.



Skorer

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Burak Uçar