16 Nisan 2017 23:40 | Son Güncelleme: 16 Nisan 2017 23:41

Alcacer'in sözleri Juventusluları kızdıracak türden!

Barcelona'nın golcü futbolcusu Paco Alcacer, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı geri dönme şanslarının PSG'ye yaptıklarından daha kolay olduğunu söyledi.

Barcelona'nın sezon başında Valencia'dan transfer ettiği 23 yaşındaki forvet Paco Alcacer, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Juventus maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın La Liga'da Real Sociedad'ı 3-2 yendiği maçta ilk 11 başlayan ve takımının 3. golünü kaydeden Paco Alcacer, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta 3-0 yenildikleri Juventus'a karşı rövanş maçı hakkında konuştu. İspanyol golcü, PSG karşısında başardıkları geri dönüşün daha zor olduğuna dikkat çekti.

Alcacer, ''Kağıt üzerinde, PSG'ye karşı geri dönüşümüz daha zordu. Çünkü ilk maçı 4-0 kaybetmiştik. Ama buna rağmen turu atladık. Şimdi 3-0 yenildik, sonuna kadar savaşıp, turu geçmeye çalışacağız'' dedi.

30 milyon Euro'ya Valencia'dan transfer edilen Paco Alcacer, bu sezon Barcelona formasıyla La Liga'da 17 maça çıkarken 4 gol attı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu