02 Şubat 2017 14:53 | Son Güncelleme: 02 Şubat 2017 14:54

Alex de Souza'nın 'Kocaman' pişmanlığı!

Fenerbahçe’nin efsane yıldızı Alex de Souza, birlikte çalıştıkları dönemde yıldızının barışmadığı Aykut Kocaman’ın kendisini kıskandığını söylediği için pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe’nin efsane yıldızı Alex de Souza, birlikte çalıştıkları dönemde yıldızının barışmadığı Aykut Kocaman’ın kendisini kıskandığını söylediği için pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Socrates Dergisi’ne konuşan Alex, “Aykut Kocaman bana çok önemli bir şey öğretti; Türk futbol kültürüne dışarıdan çok az şeyin nüfuz edebildiğini. Kullandığı bir cümle vardı ki bende kızgınlık, üzüntü ve hayal kırıklığı karışımı duygular uyandırmıştı; ‘Burası Türkiye, burada işler böyle yürür’ demişti bana. Bir gün onunla oturup neden bu şekilde bittiğini konuşmayı çok isterim. Benim tek hatam oldu. O da Twitter’dan Aykut hocanın beni kıskandığını söylemekti. Yanlış bir hareketti, bugün pişmanlık duyuyorum. Ama ben de sınırlarıma dayanmıştım. Aykut hocayla Romanya’da bir konuşmamız oldu ve ona, göreve geldiği andan itibaren beni göndermek istediğini hissettiğimi söyledim. O da son derece soğuk bir şekilde düşündüklerimin doğru olduğunu belirtti. Gerçekten de bensiz bir takım istiyordu. Bu beni çok üzdü” dedi.

 

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz