17 Mart 2018 19:25 | Son Güncelleme: 17 Mart 2018 19:26

Alex de Souza'ya sevgi seli

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, Galatasaray derbisini eski F.Bahçe yöneticisi Sadettin Saran'ın locasında izledi. Sarı-lacivertli taraftarlar eski Brezilyalı futbolcu sevgi gösterisinde bulundu.

Sarı-lacivertli takımın unutulmaz kaptanı Alex de Souza derbiyi locadan takip etti. Önceki akşam Fenerbahçe Doğuş'un CSKA Moskova ile yaptığı maçı da tribünden izleyen Alex, derbide de hazır bulundu.

Maçın başlamasına yarım saat kala tribüne giren Brezilyalı efsaneye büyük ilgi gösterildi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Alex, maç başlayana kadar herkesle tek tek fotoğraf çektirdi. 

Alex de Souza'nın eski Fenerbahçe yöneticisi Sadettin Saran ile maçı izlediği ve Saran'ın locasında oturması gözlerden kaçmadı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz