17 Mart 2018 19:25 | Son Güncelleme: 17 Mart 2018 19:26

Alex de Souza'ya sevgi seli

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, Galatasaray derbisini eski F.Bahçe yöneticisi Sadettin Saran'ın locasında izledi. Sarı-lacivertli taraftarlar eski Brezilyalı futbolcu sevgi gösterisinde bulundu.

Sarı-lacivertli takımın unutulmaz kaptanı Alex de Souza derbiyi locadan takip etti. Önceki akşam Fenerbahçe Doğuş'un CSKA Moskova ile yaptığı maçı da tribünden izleyen Alex, derbide de hazır bulundu.

Maçın başlamasına yarım saat kala tribüne giren Brezilyalı efsaneye büyük ilgi gösterildi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Alex, maç başlayana kadar herkesle tek tek fotoğraf çektirdi. 

Alex de Souza'nın eski Fenerbahçe yöneticisi Sadettin Saran ile maçı izlediği ve Saran'ın locasında oturması gözlerden kaçmadı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GANYAN REHBERİ