18 Ocak 2018 10:27 | Son Güncelleme: 18 Ocak 2018 10:28

Alper Potuk'tan Aykut Kocaman'a söz! 'Ozan gibi olmayacağım hocam'

Ozan'ın kadro dışı kalması sonrası hocasıyla görüşen Alper Potuk, 'Artık magazin haberlerinde değil sahada boy göstereceğim' dedi.

Fenerbahçe'de bu sezona müthiş başlayan ancak sonrasında sakatlıklar nedeniyle formasını kaptıran Alper Potuk, ikinci yarıya kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Takım arkadaşı Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması sonrası gece gezmelerine dikkat etmeye başlayan Potuk'un, Hocası Kocaman ile yaptığı bire bir görüşmede söz verdiği ortaya çıktı. 27 yaşındaki milli futbolcunun hocasına, "Artık magazin haberleri içerisinde değil sahada kendimi göstereceğim" dediği ve bundan böyle kendisini futbola yüzde 100 olarak vereceğini söylediği öğrenildi. 

ONUNLA DIŞARI ÇIKMIYOR 

Alper Potuk'un sürekli birlikte geceleri dışarıya çıktığı Ozan Tufan ile ilişkisine dikkat ettiği kaydedildi. Yıldız futbolcunun, Ozan'ın kadro dışı kalmasının ardından Fenerbahçe formasının kıymetini daha iyi anladığı ve Sarı-Lacivertli kulüpte uzun yıllar forma giymek istediği için daha dikkatli olduğu belirtildi. Bu konuşma sonrası Kocaman da çok mutlu oldu.

(Akşam)

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer