28 Temmuz 2016 17:10 | Son Güncelleme: 28 Temmuz 2016 17:10

Amokachi'nin oğulları Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Daniel Amokachi'nin oğulları Kalin ve Nazim, Siyah-beyazlı formayla ilk maçlarına çıktı. Kalin'in gol attığı maçı Beşiktaş U21 takımı 4-1 kazandı.

Beşiktaş U-21 Takımı, yeni sezon öncesinde hazırlık maçında Eyüpspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadelede Beşiktaş'ın efsane futbolcularından olan Daniel Amokachi'nin ikiz oğulları Nazim Amokachi ve Kalin Amokachi de siyah beyazlı formayı giydi. Sol açık ve forvet bölgelerinde oynayan kardeşlerin beğenilmesi durumunda Beşiktaş'ta kalacakları öğrenildi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan mücadeleye siyah-beyazlılar, Deniz, Beytullah, İbrahim Anıl, Şiyar, Abdullah, Şamil, Yusuf Can, Nazim Amokachi, Maharafa, Hüseyin ve Kalin Amokachi ilk onbiriyle başladı.

Mücadeleye hızlı başlayan Beşiktaş, Hüseyin Afkan ve Kalin Amokachi'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda skor üstünlüğünü koruyan siyah beyazlı ekip, Yusuf Oyit ve Osman Cihan Kayagil'in golleriyle sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Sabah

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz