12 Kasım 2016 18:32 | Son Güncelleme: 12 Kasım 2016 18:33

Antalya derbisinde kazanan yok

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli maç arasını hazırlık maçı yaparak değerlendiren Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, 2-2 berabere kaldı.

Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'in sahasında oynanan maça her 2 takım da yedek ağırlıklı kadrolarla çıktı. Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Erdoğan, Serdar Soydan, Gökhan Barçın üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı 2 takımın yöneticileri de izledi.

Antalyaspor, karşılaşmanın 6'ncı dakikasında Serdar Özkan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Aytemiz Alanyaspor ise 12'nci dakikada Mamadou Fofana'nın golüyle skoru 1-1'e getirdi. 20'nci dakikada Birol Parlak'ın kendi kalesine attığı golle Antalyaspor yeniden üstünlüğü sağladı: 2-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

66'ncı dakikada Aytemiz Alanyaspor, Daniel Candeias'ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi: 2-2. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Antalyaspor'da sezon başı kadro dışı kalan Kadir Bekmezci de karşılaşmanın ikinci yarısı oyuna girdi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz