21 Ağustos 2017 00:08 | Son Güncelleme: 21 Ağustos 2017 00:23

Antalya ile Akhisar yenişemedi!

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci haftasında Antalyaspor, yeni transfer Samir Nasri'nin tribünden takip ettiği maçta Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci haftasında Antalya Stadı'nda karşılaşan Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor, sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Antalyaspor'un büyük ses getiren yeni transferi Samir Nasri'nin tribünlerden takip ettiği karşılaşmadan tam 4 gol sesi çıktı.

Antalyaspor'un gollerini 18. dakikada Aydın Karabulut, 77. dakikada Maicon kaydetti. Akhisar belediyespor'un golleri ise 5. dakikada Serginho ve 85. dakikada Mustafa Yumlu'dan geldi.

Bu sonucun ardından Antalyaspor, ligdeki ilk puanını kazandı. Akhisar Belediyespor ise puanını 4'e çıkarttı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar