15 Haziran 2017 16:36 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2017 16:37

Antalyaspor Iker Casillas'ın peşinde

Spor Toto Süper Lig'i 5. sırada bitiren ve Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası olmasıyla birlikte Avrupa Kupaları'na katılma şansını kaybeden Antalyaspor, İspanyol kaleci Iker Casillas'ın peşinde.

Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio'nun internet sitesinde yer alan habere göre Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Samuel Eto'o'nun temsilciliğini de yürüten George Gardi ile İtalya'ya gitti. Porto'yla olan sözleşmesi 30 Haziran 2017'de sona erecek Casillas'a Inter'in de talip olduğu iddia ediliyor. Gardi aynı zamanda Mario Gomez ve yine Antalyaspor'un futbolcusu olan Jean Makoun'un menajerliğini de yürütüyor.

36 yaşındaki deneyimli kaleci profesyonel kariyerine 1999'da Real Madrid'de başlamış, 2015'e kadar İspanyol ekibin formasını giydikten sonra bedelsiz olarak Porto'ya transfer olmuştu.

Antalyaspor, bir süre önce Jeremy Menez'i kadrosuna kattığını açıklamış ve Avrupa transfer piyasasında büyük yankı uyandırmıştı. Di Marzio'da yer alan habere göre kırmızı-beyazlıların başkanı Ali Şafak Öztürk, Casillas'ı da transfer ederek ses getirmeye devam etmek istiyor.

Haberturk

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU