21 Haziran 2017 15:28 | Son Güncelleme: 21 Haziran 2017 15:30

Antalyaspor Menez'le 3 yıllık anlaşma sağladı

Antalyaspor, Fransız orta saha oyuncusu 30 yaşındaki Jeremy Menez ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Menez, "Tek amacım güzel futbol oynamak ve Antalyaspor taraftarını memnun etmek" dedi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan  Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Menez'in transferiyle ilgili "Bizim  için önemli bir hamleydi." dedi.
 
Menez'in ilk transferleri olması açısından da önemli olduğunu belirten  Öztürk, "Kulübümüze çok faydası olacağına inanıyoruz. Bundan sonra da  performansıyla kulübümüzü çok iyi yerlere taşıyacaktır. Kendisine inanıyoruz,  güveniyoruz ve beklentimiz büyük." diye konuştu.
 
Menez: "Sol açık, favori pozisyonum"


Jeremy Menez ise Antalya'da çok sıcak karşılandığını aktararak,  "Burada olmak gurur verici, çok mutluyum. Ligin başlaması için sabırsızlanıyorum.  Güzel bir şehirde futbol oynayacağım. Tek amacım galibiyetler almak, futbol  tutkunu Antalyaspor taraftarını memnun etmek." ifadelerini kullandı.
 
Menez, en çok hangi pozisyonda oynamayı sevdiğine ilişkin soruyu ise  "Öncelikle ilk 11'de olmayı hedefliyorum. Hoca nerede görev verirse orada  oynayacağım. Sol açık, benim favori pozisyonum." diye yanıtladı.
 
Bunun üzerine kulüp başkanı Öztürk'ün "Sol açık mı? Bize böyle  söylememişti." diye espri yaptı.
 
Antalyaspor'a transferinde Eto'o'nun etkisi olup olmadığıyla ilgili  soru üzerine ise Menez, şunları söyledi:
 
"Daha önce Eto'o ile karşılıklı oynadık. Transfer sürecinde burada  olduğunu bildiğim için tabii bir rol oynadı. En önemlisiyse 15 gün önce transfer  görüşmesi için geldiğim Antalya'da kendimi çok iyi hissettim ve Antalyaspor'a  gelmeye karar verdim."
 
Süper Lig'in Avrupa'da bilinen bir lig olduğunu ve kendisinin de  yakından takip ettiğini vurgulayan Fransız futbolcu, "Zorluk derecesi oldukça  yüksek. Lyon-Beşiktaş Avrupa Ligi maçını izledim. Benim gibi Avrupa'dan gelen  transferler, Süper Lig'in özellikle zorluk derecesini daha yukarı seviyelere  çekecektir." değerlendirmesinde bulundu.
 
Konuşmaların ardından Menez, kendisini üç yıllığına kırmızı-beyazlı  renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
TUTTUR İLE HEYECAN OLSUN