04 Eylül 2019 13:09 | Son Güncelleme: 04 Eylül 2019 13:10

''Ara bana yarayacak''

F.Bahçe’nin yeni transferi Luiz Gustavo, “Milli takım arası en çok bana yarayacak. Takıma en son ben katıldım. Bu sürede takım arkadaşlarıma ve İstanbul’a daha fazla alışacağım” dedi.

(AKŞAM)

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Luiz Gustavo, yeni takımına alışmaya çalışıyor. 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, “Fenerbahçe’yle şampiyonluklar yaşamaya geldim. Bu takım için elimden geleni yapacağım. Transferin son gününde takıma dahil oldum. Bu yüzden milli maçlar için verilen aranın en çok bana yarayacağını düşünüyorum. Bu sürede takım arkadaşlarıma ve İstanbul’a daha fazla alışacağım” açıklamasında bulundu. 

Sambacı sözlerini şöyle sürdürdü: Benim biraz agresif bir oyun tarzım var. Sahada takımımın kazanması için her şeyi yaparım. Kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Şampiyonluk için gereken her şeye sahibiz. Taraftarlarımızın kupalar beklediğini biliyorum. Bunun için de takım halinde sahada her şeyimizi vermeliyiz. Kadıköy’de maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Taraftarımız önünde o atmosferi yaşamak istiyorum.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz