01 Mart 2015 10:34 | Son Güncelleme: 01 Mart 2015 10:40

Arda için tam 35 milyon euro...

Atletico Madrid'de forma giyen Milli oyuncumuzArda Turan için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcusu ve Arda Turan ile yakın ilişkileri olan Sinan Engin, Arda Turan'ın kendisine; ''Monaco 35 milyon euro verdi, Atletico Madrid satmadı'' dediğini ifade etti.
 
2014 yazında bu iddia, özellikle İngiliz basını tarafından ortaya atılırken, Real Madrid'e 80 milyon euro karşılığında satılan James Rodriguez'in yerine Arda Turan'ın istendiği ve görüşmelerin yapıldığı belirtilmişti.
 
Geçtiğimiz günlerde ise Liverpool'un Arda Turan için 36 milyon euroyu gözden çıkardığı ile ilgili haberler çıkmıştı.
 
ARDA'NIN MENAJERİ: SEZON SONUNDA...
 
Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Arda Turan’ın Galatasaray’a geri dönmesi imkansız. Arda’ya zaten şu anda yapılan bir teklif yok. Sezon sonunda Atletico’da kalıp kalmayacağını konuşmak için çok erken'' diyerek milli oyuncunun İspanya'da ayrılabileceğine dair sinyaller vermişti.
 
Bu sezon Atletico Madrid forması ile 31 maça çıkan Arda Turan 3 gol atıp 6 asist kaydetti.

Tümspor

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim