29 Ağustos 2016 14:24 | Son Güncelleme: 29 Ağustos 2016 14:25

Arda Turan İspanya'da manşetlerde

Barcelona formasıyla sezona fırtına gibi giren Arda Turan, İspanya'da manşetleri süslüyor.

La Liga'nın 2. hafta mücadelesinde Athletic Bilbao, Barcelona'yı konuk etti. Barcelona birçok önemli fırsatı kullanamadığı maçtan Arda Turan'ın asistinde Ivan Rakitic'in attığı golle 1-0 galip ayrıldı ve ikide iki yaptı.

Katalan basınının önde gelen gazetelerinden Sport, manşetine Arda Turan'ı taşıdı. Gazete, yaptığı haberde 'sezonun en iyi transferi Arda' ifadesini kullandı ve "Muhteşem performans. 3 gol, 3 asist. Şüphesiz Barcelona'nın bu süreçte en iyi transferi oldu." denildi.

Barcelona'ya transfer olduğu dönemde kulübün aldığı ceza sebebiyle 6 ay forma giyemeyen Arda Turan'ın, yaklaşık 1 ay önce İspanyol basınında Barcelona'da oynayıp oynayamayacağı tartışma konusu oluyordu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, son açıkladığı kadroya Arda Turan'ı dahil etmemişti. 

Goal

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
FIRTINA SAATİ
Safa Can Konuksever