10 Haziran 2017 00:31 | Son Güncelleme: 10 Haziran 2017 00:32

Arda Turan umreye gitti

Gazeteci Bilal Meşe'ye saldırarak boğazını sıkan, skandalın ortaya çıkmasının ardından da milli takım kariyerini bitirdiğini açıklayan Arda Turan, özel uçakla umreye gitti.

A Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve büyük tepki ile karşılaşan; ardından da Milli Takım'ı bıraktığını açıklayan Arda Turan, huzuru bulmak için kutsal topraklara gitti. 

ÖZEL UÇAKLA UMRE SEYAHATİ
 
Arda Turan'ın bugün akşam saatlerinde, aralarında Alican Ulusoy'un da bulunduğu yaklaşık 10 arkadaşı ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelerek kiraladığı özel uçakla, Genel Havacılık Terminali'nden Umreye gittiği öğrenildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
Z RAPORU