06 Mart 2016 11:40 | Son Güncelleme: 06 Mart 2016 11:41

Arena'da ilk rakip Bursaspor!

Beşiktaşlıların heyecanla beklediği Vodafone Arena, efsane Başkan Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da açılacak. İlk maç Bursaspor'la oynanacak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş’ta taraftarların sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena’da sona yaklaşılırken, stadın açılış tarihi de belli oldu. Efsane başkan Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan salı günü Vodafone Arena’nın resmi açılışının yapılması planlanırken, Siyah-Beyazlılar, ilk maçını da 9 Nisan’da Bursaspor ile yapacak. 2013’ün yaz aylarında yıkılan ve Kasım 2013’te yeniden inşaa çalışmalarına başlanan Arena’nın açılışı, üst üste yaşanan aksaklıklar sebebiyle uzun bir süreli ertelemeye maruz kalsa da Başkan Fikret Orman, perşembe günü stadın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşacak. 

Buzlar eriyecek

Stat açılışında Bursaspor’un tercih edilmesi, iki takım arasındaki buzların da erimesine vesile olacak. Geçtiğimiz yıllarda iki takım arasında oynanan maçların öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle ceza alan kulüpler, Vodafone Arena’nın açılış maçında barış tohumları ekecek. Karşılaşmaya Bursasporlu taraftarların da gelmesi bekleniyor. İki taraf Fair-Play mesajı vermeyi amaçlıyor. Açılışa ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu katılacak. 

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu