27 Ocak 2015 11:09 | Son Güncelleme: 27 Ocak 2015 11:11

Aslan'da 40 milyonluk fiyasko!

Galatasaray'ın sezon başında 15 milyon Euro (40 milyon lira) bonservis bedeli ödeyerek büyük umutlarla transfer ettiği 7 isimden 4'ü Çaykur Rize maçında kulübede oturdu, 3'ü ise mücadeleyi tribünden izledi.

Son yıllarda transferde attığı hatalı adımlar nedeniyle sürekli gündeme gelen Galatasaray'la ilgili çok çarpıcı bir gerçek Çaykur Rize maçında gün yüzüne çıktı.

Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ve bonservislerine toplam 15 milyon Euro ödediği 7 isimden Tarık Çamdal, Sinan Bolat, Goran Pandev ve Olcan Adın, Çaykur Rizespor karşısında yedek kulübesinde oturdu.

SADECE SİNAN GÜMÜŞ!

Diğer 3 transfer Dzemaili, Endoğan Adili ve Yasin Öztekin ise karşılaşmayı tribünden izledi. Sadece Sinan Gümüş maçın son dakikalarında görev yapabildi. Takvim

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler