09 Ağustos 2019 12:26 | Son Güncelleme: 09 Ağustos 2019 12:27

Avrupa bu olayı konuşuyor!

Efsane teknik adam Alex Ferguson’un kariyerini sonlandırmasının ardından Premier Lig’de bir türlü beklenen başarıyı yakalayamayan Manchester United’ın yaptığı transferler tartışma konusu olurken, İngilizlerin yaklaşık 2 ay Sergej Milinkovic Savic’le ilgilenmesine rağmen Sırp yıldızı kadrosuna katamaması futbolseverleri bir hayli şaşırttı.

(TM Dijital Haber Merkezi)

HERRERA GİTTİ YERİ DOLMADI!

Maguire’yi 87, Bissaka’yı 55, Daniel James’i ise 17 milyon Euro’ya alan M.United, transfere toplamda 159 milyon Euro harcarken ‘Kırmızı Şeytanların’ dün Lukaku’yu 65 milyon Euro karşılığında İnter’e göndermesi Ole Gunnar Solskjaer üzerindeki baskıyı şimdiden artırmış oldu. Forvet hattında Martial, Rashford ve Lingaard’a kalan Norveçli çalıştırıcı gol problemini bu üç yıldızla çözmeyi planlarken, Ander Herrera’nın PSG’e imza atmasının ardından bir de Milinkovic Savic’i alınamaması ManU’nun orta sahasını gözle görülür bir şekilde zayıflattı.

Pogba, Matic, McTominay, Fred’le yoluna devam etmek zorunda kalan Solskjaer’in göstereceği performans merakla beklenirken, İngiltere’de şampiyonluk yarışının yine City ile Liverpool arasında gidip geleceği düşünülüyor.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan