25 Haziran 2016 15:10 | Son Güncelleme: 25 Haziran 2016 15:12

Ayhan Akman Galatasaray'a dönüyor

Gelecek sezon yola Riekerink'le devam etmesi beklenen Galatasaray, Hollandalının yardımcılığına Ayhan Akman'ı getirecek.

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink’le devam etme kararı alan yönetim teknik kadroya takviye yapma kararı aldı.

Sarı-kırmızılılar uzun yıllar formasını giyen ve altyapıda hocalık yapan Ayhan Akman’ı Riekerink’in yardımcısı olarak göreve getirme kararı aldı.

Sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ üyesi Alp Yalman ile A takımdan sorumlu isim olan Levent Nazifoğlu dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Ayhan Akman’la bir araya gelerek teklifte bulundular.

Akman’ın Riekerink’in yardımcısı olarak göreve başlamayı kabul ettiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılılarda Ayhan Akman’ın Riekerink’in yardımcısı olmayı kabul etmesiyle beraber geçen sezon teknik kadroda bulunan Orhan Atik’in geleceği merak konusu oldu.

Ancak Yalman ve diğer yöneticilerin kesinlikle Orhan Atik’le devam edecekleri bildirildi. Böylece Riekerink’in yanında yardımcı olarak Ayhan Akman ve Orhan Atik ikilisi yer alacak.

Milliyet

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz