12 Mart 2018 09:44 | Son Güncelleme: 12 Mart 2018 09:47

Aykut Kocaman, Fikret Orman'ın sözlerine cevap verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fikret Orman'ın kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın babasının, Beşiktaş kulübü Divan Kurulu üyesi olduğunu söylemişti.

Başkan Orman, "Akhisar ile F.Bahçe maç yapıyor. Beşiktaş'ın ne işi var orada? Beşiktaş ile maçını oynadın geçti. Algı üzerinden yapacağınız işler sahada tutmuyor. Allah'ın yüce bir adaleti var. Bundan sonra herkes işine baksın. Aykut hocanın babası ağabeyimizdir, Divan Kurulu üyesidir. Çok da iyi Beşiktaşlıdır. Aykut Kocaman da camiamızda sevdiğimiz bir hoca. Onun hakkında da öyle bir şey söylemek, bazen sinirliyim, kalp kırmak istemiyorum. Herkes işine bakacak. Sahada kazanmaya bakacak. Allah işlerini rast getirsin" ifadelerini kullandı.

Kocaman, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Aykut hocanın babası Beşiktaşlı'dır" sözlerine de şöyle cevap verdi: "Benim babam Beşiktaş veya başka bir kulübün Kongre üyesi, ya da Divan Kurulu üyesi değil."

(Fotomaç)

 

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ