08 Ekim 2017 13:19 | Son Güncelleme: 08 Ekim 2017 13:20

Aykut Kocaman kendisine verilen cezayı cebinden ödedi

Akhisarspor maçında hakem Bülent Yıldırım'a tepki gösteren ve PFDK'dan ceza alan Aykut Kocaman 13 bin liralık faturayı cebinden ödedi.

Akhisarspor maçında, hakem Bülent Yıldırım'ın, Alper Potuk'a gösterdiği kırmızı kart sonrasında 'Bravo' işareti yapan ve maç sonu da Yıldırım'a, "Özel bir talimat mı aldın?" diyen Kocaman, federasyon tarafından para cezasına çarptırılmıştı.

Aykut Kocaman'ın, "Kişisel olarak girdiğim bir tartışmanın faturasını, kulübe ödetmem doğru olmaz. Ceza, şahsıma kesildi ve ben bu tartışmayı kişisel olarak yaptım" diyerek, 13 bin TL'yi kendi cebinden ödediği öğrenildi.

Sarı lacivertli kulüpte, yöneticiler de para cezası aldıklarında, bunu kulübe fatura etmeyip, kendileri ödüyor.

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak