01 Haziran 2017 01:15 | Son Güncelleme: 01 Haziran 2017 01:16

Aykut Kocaman'dan ayrılık açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından açıklamalarda bulundu. Kocaman, Konyaspor'dan ayrılıp ayrılmayacağına yönelik bir soru üzerine, "Birkaç gün içerisinde belli olur durum. Yöneticilerle oturup bir karara varacağız." dedi.

Konyaspor Teknik Direkörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaman şunları söyledi:

"Bir tarafta sevinç, bir tarafta üzüntü... İki takım da A'dan Z'ye kadar her şeyini ortaya koydular. Penaltılarla kupa bize geldi. Başakşehir'i kutluyorum ve aynı zamanda 'Geçmiş olsun' diyorum. Çok kaliteli bir takımla oynadık. Ayakta kalmayı bildik. Çok çok mutluyuz."

'Birkaç gün içerisinde...'

Kocaman, Konyaspor'dan ayrılıp ayrılmayacağına yönelik bir soru üzerine, "Yarını görmeden hiçbir şey söylememek lazım. Birkaç gün içerisinde belli olur durum. Yöneticilerle oturup bir karara varacağız" dedi. (Fanatik)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar