30 Nisan 2018 14:06 | Son Güncelleme: 30 Nisan 2018 14:07

Aykut Kocaman'dan Janssen'e özel kutlama

Hollandalı forvet Kasımpaşa maçında takımının son golünü kaydederek tam 217 gün sonra gol sevinci yaşamıştı.

Hollandalı forvet Vincent Janssen Kasımpaşa maçında takımının son golünü kaydederek tam 217 gün sonra gol sevinci yaşamıştı.

Ağır bir sakatlığı geride bırakan Janssen, böylece çifte mutluluk yaşadı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında arkadaşları, 23 yaşındaki forvete özel olarak tebrik etti.

Aykut Kocaman da öğrencisini, "Çok zor bir sezon geçirdin ama pes etmedin. Attığın gole, en az galibiyetimiz kadar sevindim" sözleriyle kutladı.

Janssen de soyunma odasında yaptığı konuşmada hayatının en özel günlerinden birini yaşadığını söyleyerek, "Bana verdiğiniz destek için hepinize tek tek teşükker ederim" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz