26 Ağustos 2016 18:06 | Son Güncelleme: 26 Ağustos 2016 18:08

Aziz Yıldırım şikayet etti, PFDK'lık oldu!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şikayeti üzerine, Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral, PFDK'ya sevk edildi.

Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili tweet atmasının ardından PFDK'ya sevk edildi.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, olay yaratan tweet'lerin ardından bordo-mavili yöneticiyi TFF'ye şikayet etti.

Bu gelişmenin ardından TFF, Gökhan Saral'ın PFDK'ya sevk edildiğini açıkladı.

İşte TFF'den yapılan açıklama...

"TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü idarecisi GÖKHAN SARAL'ın sosyal medya hesabından yaptığı "sportmenliğe aykırı açıklamaları ve hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. ve 41. maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim