12 Mart 2015 11:38 | Son Güncelleme: 12 Mart 2015 11:39

Aziz Yıldırım‘dan 7 futbolcuya müjde!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sezon sonu sözleşmesi bitecek 7 oyuncuya, "Şampiyon yapın imzayı atın" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bekir, Kuyt, Egemen, Emre Belözoğlu, Webo, Selçuk Şahin ve Mert Günok'a müjdeli bir haber verdi.

Yıldırım sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde bitecek olan 7 oyuncuyla görüşme yaptı. Aziz Yıldırım bu görüşmede, "Kafanızı hiçbir şeye takmayın. İşinizi yapın yeter. Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığınız takdirde sözleşmenizi uzatır ve istediğiniz rakamı veririm" garantisi verdi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sözlerinin ardından futbolcuların moralinin düzeldiği ve başkana söz verdiği ortaya çıktı. Takvim

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU