20 Eylül 2017 10:48 | Son Güncelleme: 20 Eylül 2017 10:50

Bafetimbi Gomis 10 takımı geride bıraktı

Süper Lig'in ilk 5 haftasında 7 gol atıp 2 de asist yapan Bafetimbi Gomis, ligdeki 10 takımı geride bıraktı

Sarı-Kırmızılı formayla ligin ilk 5 haftasını boş geçmeyen Gomis, kariyerinin de en iyi başlangıcını yaptı.

Kasımpaşa'ya 2 gol atıp krallık yarışında 7 gole ulaşan Fransız yıldız, takımına 3 puanı getirdi. 2 de asist yapan 32 yaşındaki santrafor, Cimbom'un şimdiye kadar attığı 13 golün 9'una katkı sağladı. Bu anlamda Gomis, ligde bulunan 10 takımı atılan gollere bakıldığında da geride bırakmış oldu.

Başarılı oyuncuyu ligde Fenerbahçe, Trabzon, Bursa ve Göztepe olmak üzere sadece 4 takım skor anlamında geçebildi. Beşiktaş, Başakşehir ve Kasımpaşa ise attıkları 9 golle Gomis'le aynı skor üretiminde bulunabildi.

ERGÜN'DEN BAFE'YE: SADECE GOL ATMIYOR

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Aslan'ın gol makinası Gomis için övgü dolu ifadeler kullandı. sarı-Kırmızılı yönetici, "Gomis şu anda gerçekten çok iyi bir performans sergiliyor ve sadece sahada gol atmıyor. saha içi ve dışında müthiş katkı veriyor. Takım içindeki uyumu ve moral motivaston olarak verdikleri de bize olumlu yönde yansıyor" dedi. Ergün Bursa maçı için ise "Tribünler dolacaktır. Çok zor bir maç olacak" dedi.

Habertürk

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak