15 Haziran 2017 14:03 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2017 14:06

Bafetimbi Gomis Galatasaray'da! İşte ödenecek rakamlar...

Galatasaray, ilk transfer bombasını patlattı. Gomis ile anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılıların bu transfer için ödeyeceği rakamlar da netleşti.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ilk transfer bombasını patlattı. Bruma'yı 15 milyon euroya Bundesliga ekibi Leipzig'e satan Sarı-Kırmızılılar, Bafetimbi Gomis ile kesin anlaşmaya vardı.

Transferle ilgili rakamlar da netlik kazandı. Skorer'de yer alan habere göre; Fransız golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Galatasaray oyuncuya bu süre zarfında 3 milyon euro garanti ücret ödeyecek.

Sarı-Kırmızılılar, Gomis için İngiliz ekibi Swansea'ye ise 2.5 milyon euro bonservis ödemesi yapacak.

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
BAHİS GÜNLÜĞÜ