28 Ağustos 2017 20:49 | Son Güncelleme: 28 Ağustos 2017 20:50

Barcelona'dan Arda açıklaması: En geç 2 gün içinde...

Dembele'nin imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Barcelona Kulübü Teknik Sekreteri Roberto Fernandez, Arda Turan ve Douglas gibi başka takımlara transfer olmaları gündemde olan futbolcularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Barcelona Kulübü Teknik Sekreteri Roberto Fernandez, "Çarşamba gününden önce bazı futbolcuların takımdan ayrılmasının netleşmesini umuyoruz." dedi.

Takıma yeni oyuncu dahil etmek için bazı transfer görüşmelerini sürdürdüklerini belirten Fernandez, İspanyol basınında iddia edilenin tersine Jean Michael Seri ile kesinlikle ilgilenmediklerini ifade etti. Barcelona Kulübü yöneticisi, gazetecilerin Liverpool’dan Philippe Coutinho ve Paris Saint-Germain’den Angel Di Maria isimlerini ısrarlı bir şekilde sormaları üzerine "Bir veya iki futbolcu gelebilir. Beklememiz lazım. Kulüp bir futbolcu getirmeye çalışıyor ama isim vermeyeceğim." yanıtını verdi.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
BAHİS GÜNLÜĞÜ