17 Şubat 2015 11:38 | Son Güncelleme: 17 Şubat 2015 11:39

Barcelona'dan dev anlaşma

Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona, önümüzdeki sezon iç sahada oynayacağı lig maçlarının yayını konusunda anlaşma yaptı.

İspanya La Liga'nın dev kulüplerinden Barcelona, önümüzdeki sezon iç saha maçlarının televizyon yayını konusunda Telefonica şirketiyle anlaşma sağladı.

Barcelona resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kulübün yönetim kurulu üyelerinin Telefonica yetkilileriyle görüşmeler yaptığını ve anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Barcelona, anlaşmanın ne kadara mal olduğunu açıklamasa da, yerel medya muhabirleri Camp Nou'da oynanacak 19 maçlık anlaşmanın 140 milyon Euro olduğunu açıkladı.

KULÜPLER KENDİ İÇ SAHA MAÇLARINI KENDİLERİ PAZARLIYOR

İspanya'da tüm kulüplerin kendi iç saha maçlarını pazarlama hakkı var. Ancak, bazı kulüpler bir araya gelerek kollektif anlaşmalar da yapabiliyor. Espanyol, Sevilla ve Valencia kulüplerinin de gündeminde sağlıklı bir TV yayın hakkı anlaşması var.
Bu anlaşmayla birlikte Real Madrid ve Barcelona kulüpleri, La Liga'nın toplam yayın gelirlerinin yarısını almış olacak. Sporx

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak