27 Temmuz 2020 14:06 | Son Güncelleme: 27 Temmuz 2020 14:07

Başakşehir'de şampiyonluk primi belli oldu

Tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşan turuncu-lacivertliler, Kasımpaşalı oyuncular ve teknik heyetin alkışları ile sahaya çıktı. Karşılaşmayı 3-2 Paşa kazandı. 90 dakikanın ardından üstü açık otobüslerle Fatih Terim Stadı'nın yolu tutuldu.

(Sabah)

Lig şampiyonluğu sayesinde UEFA'dan minimum 30 milyon Euro Şampiyonlar Ligi gelirini garantileyen Başakşehir'de yönetim kesenin ağzını açtı.

Turuncu-lacivertli futbolcuların 500'er bin TL primle ödüllendirileceği öğrenildi. Başakşehir'de sezon boyunca takıma galibiyetlerde 40-50 bin TL primler verilerek şampiyonluk için motivasyon üst seviyede tutuldu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KUTLAMA MESAJI

İstanbul ekibinin şampiyonluğunu Başkan Recep Tayyip Erdoğan da kutladı. Erdoğan'ın "2019-20 Süper Lig Cemil Usta sezonu şampiyonu M.Başakşehir ve taraftarlarını tebrik ediyorum" mesajı kupa töreni öncesinde okundu. Sonrasında ise Başakşehir Stadı'nın açılışında (24 Temmuz 2014) yapılan gösteri maçında Başkan Erdoğan'ın giydiği 12 numaralı formanın bugüne kadar kimseye verilmediği ve bundan sonra da kimseye verilmeyeceğini Göksel Gümüşdağ açıkladı. Stada dev bir 12 numaralı Erdoğan forması asıldı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz