15 Ocak 2021 14:18 | Son Güncelleme: 15 Ocak 2021 14:19

Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'ye Marcao ayarı

Medipol Başakşehir, İrfan Can Kahveci transferi için Galatasaray'a Marcao takası şartını sundu. Sarı-Kırmızılılardan 'Marcao'yu 13 milyon euroya satmadık, takasta asla kullanmayız' cevabı geldi. Bunun üzerine Turuncu-Lacivertliler, daha önce 8 milyon euro talep ettiği İrfan Can Kahveci için istediği rakamı 13 milyon euroya yükseltti.

(Sabah)

Başakşehir'in daha önce bonservisini 8 milyon euro olarak belirlediği İrfan Can Kahveci'nin fiyatını bir anda 13 milyon euroya yükseltmesinin perde arkası aralandı.

MARCAO ŞARTI

Galatasaray'la geçen hafta transfer pazarlığına oturan Göksel Gümüşdağ, bonservis verecek parası olmayan sarı-kırmızılı kulübün Diagne, Luyindama ve Babel'i içeren takas önerilerine sadece Marcao şartını sundu.

“ASLA TAKASTA KULLANMAYIZ”

Galatasaray ise takımın en değerli oyuncusu Marcao için "Sezon başında 13 milyon Euro'ya satmadık. Marcao'yu asla takasta kullanmayız" cevabını verdi.

İRFAN CAN’A MARCAO AYARI

Bunun üzerine Başakşehir cephesinin Marcao ile eşdeğer gördükleri İrfan Can'a 13 milyon Euro değer biçmeye başladığı öğrenildi ancak yıldız oyuncunun ısrarla Galatasaray'a gitmek istediğini söylemesi bu transfere açık kapı bırakmaya devam ediyor.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı