13 Mart 2017 19:15 | Son Güncelleme: 13 Mart 2017 19:16

Bayer Leverkusen'de Ömer Toprak şoku!

Leverkusen'de Ömer Toprak şoku yaşanıyor! Bayer Leverkusen, başarılı savunma oyuncusu Ömer Toprak'ın sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi rövanşında forma giyemeyeceğini açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek Bayer Leverkusen'e, başarılı savunma oyuncusu Ömer Toprak'tan kötü haber geldi.

Bayer Leverkusen, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile oynanacak maçta sakatlığı bulunan Ömer Toprak'ın yer almayacağını açıkladı.

Bayer Leverkusen'den yapılan açıklamada Ömer'in Werder Bremen ile oynanan maçta bileğinden sakatlandığı ve bu nedenle kadroda yer alamacağı belirtildi.

Ömer Toprak'ın dışında Leverkusen'de cezası bulunan kanat oyuncusu Benjamin Henrichs de Atletico Madrid maçında yer almayacak.

Bayer Leverkusen, Atletico Madrid ile 15 Mart Çarşamba günü karşılaşacak. İki ekip arasında Almanya'da oynanan ilk maçı Atletico Madrid 4-2 kazandı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ