01 Nisan 2018 09:33 | Son Güncelleme: 01 Nisan 2018 09:34

Bayern Münih, Dortmund'a acımadı!

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) lider Bayern Münih, ağırladığı Borussia Dortmund'u 6-0 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda avantajını sürdürdü.

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) lider Bayern Münih, ağırladığı Borussia Dortmund'u 6-0 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda avantajını sürdürdü.

Allianz Arena'da oynanan ve 75 bin seyircinin izlediği ligin 28. hafta karşılaşmasına hızlı başlayan ev sahibi ekip, 5. ve 44. dakikada Robert Lewandowski, 14. dakikada James Rodriguez, 23. dakikada Thomas Müller ve 45 1'de Franck Ribery'nin golleriyle ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Bavyera ekibi, 87. dakikada Lewandowski ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

Borussia Dortmund'da Türk oyuncu Nuri Şahin, 78. dakikada Mario Götze'nin yerine oyuna dahil oldu.

Bayern Münih, aldığı galibiyetle puanını 69'a yükseltti ve tarihindeki 28. lig şampiyonluğuna çok yaklaştı. Borussia Dortmund ise 48 puanla 3. sırada kaldı.

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz