06 Aralık 2017 00:57 | Son Güncelleme: 06 Aralık 2017 00:58

Bayern Münih, Paris Saint Germain'i 3-1 mağlup etti

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda PSG'yi 3-1 mağlup etti. Alman devi, galip gelmesine karşın averaj farkıyla lider olamadı ve grubu ikinci sırada bitirdi.

Bayern Münih ile Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. maçında karşı karşıya geldi. 

Allianz Arena'da oynanan mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetti. 

Karşılaşmada perde, 8. dakikada Lewandowski'nin golüyle açıldı. 37. dakikada Tolisso farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı Bayern Münih'in 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıya etkili başlayan PSG, Mbappe ile farkı 1'e indirdi. 69'da bir kez daha sahne alan Tolisso, skoru 3-1'e getirdi. 

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı. Bayern Münih, PSG'yi 3-1 mağlup ederek puanını 15'e çıkardı ve averaj farkıyla ikinci sırada yer aldı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan