12 Kasım 2016 10:55 | Son Güncelleme: 12 Kasım 2016 10:56

Bayern Münih'ten Beşiktaş'a geliyor!

Beşiktaş yönetimi, stoper mevkiini güçlendirmek için düğmeye bastı Kartal’ın ilk hedefi Bayern Münih’te forma giyen 27 yaşındaki Badstuber.

Yönetici Metin Albayrak'ın önceki gün yaptığı, "Ocak'ta defansa takviye yapacağız" açıklamasının ardından siyah-beyazlıların hedefindeki isim belli oldu: Holger Badstuber. Sırp sol bek Tosic, sezon başından bu yana gösterdiği performansla Beşiktaş taraftarının gönlüne taht kursa da, teknik direktör Güneş stoper mevkiini güçlendirmek için yönetimden ısrarla takviye istiyor. Ersan Gülüm takımdan ayrıldığı günden bu yana sol stoper isteyen Güneş'in bu talebini yönetime bir kez daha ilettiği, siyah-beyazlıların da B. Münih'te görev yapan 27 yaşındaki Badstuber için girişimlere başlayacağı ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ BU SEZON BİTİYOR

Alman yıldızın, Bayern Münih ile sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Beşiktaş yönetimi bu transfere sıcak bakıyor. Bundesliga temsilcisi, bu sezon sadece 2 maçta görev yapan Badstuber'in sözleşmesini uzatmayı düşünmüyor. Siyah-beyazlıların da oyuncuyla Ocak ayında bir görüşme yaparak Badstuber ile ön sözleşme imzalaması ve sezon sonunda renklerine bağlaması bekleniyor.

Fotomaç

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer