04 Şubat 2015 10:06 | Son Güncelleme: 04 Şubat 2015 10:08

Bayern'e bir darbe de Schalke'den

Almanya Bundesliga'nın 19. hafta maçında Bayern Münih sahasında Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı.

Almanya Bundesliga'nın 19. hafta maçında Bayern Münih ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. Lider Bayern Münih, Wolfsburg mağlubiyetinin ardından Schalke 04 ile de evinde 1-1 berabere kalarak yine puan kaybetti.

Allianz Arena'da oynanan mücadelenin 17. dakikasında Schalke 04 penaltı kazandı ve Bayern Münih'te Jerome Boateng direkt kırmızı kart gördü. Ancak Schalke'de topun başına geçen Eric Maxim Choupo Moting, penaltı atışını gole çeviremedi.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Bayern Münih'in golünü 67. dakikada Arjen Robben atarken, Schalke 04'ün golünü ise 72. dakikada Benedikt Hoewedes kaydetti.

Bu sonucun ardından Bundesliga'da lider Bayern Münih 46 puana, 4. sıradaki Schalke 04 de 31 puana yükseldi. Bundesliga'nın 20. haftasında Bayern Münih deplasmanda Stuttgart'a konuk olacak, Schalke 04 ise sahasında Borussia Mönchengladbach'ı ağırlayacak.

Skorer

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Muhammed Karadağ ve Görkem Gürkan