16 Ağustos 2017 09:26 | Son Güncelleme: 16 Ağustos 2017 09:42

Beklenmedik gelişme! Yollar ayrılabilir

Beşiktaş’ta medel transferi sonrası yabancı oyuncu sayısı 17’ye yükseldi. Yönetim bu sayıyı düşürmek için en az 3 futbolcusu ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Bu arada yönetimin göndermeyi planladığı isimler arasında Andreas Beck de var.

Transfer döneminde kadrosuna Pepe, Negredo, Lens, Medel ve Orkan’ı katan Beşiktaş’ta, yabancı oyuncu sayısı 17’ye yükseldi.

Takımdan ayrılan Aboubakar, Rhodolfo, Marcelo ve Demba Ba’ya rağmen, kiralık olarak farklı takımlarda oynayan 3 oyuncu kadroya katıldı.

Yapılan 4 yabancı oyuncu transferi ile kadrosunda 17 yabancı futbolcu bulunduran Beşiktaş, bu sayıyı öncelikle 14’e düşürecek.

Takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Boyko, Milosevic ve Franco’nun yanı sıra Aras Özbiliz için henüz kulübe ulaşan ciddi bir teklif yok. Yönetim bu isimlerin yanı sıra Andreas Beck ve Mitrovic ile de yollarını ayırabilir.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
BAHİS GÜNLÜĞÜ