08 Haziran 2017 19:38 | Son Güncelleme: 08 Haziran 2017 19:40

Belhanda ve Gomis Aslan oluyor

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Sarı-Kırmızılılar, Bafetimbi Gomis ile Younes Belhanda ile anlaşmaya çok yakın.

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray, transfer çalışmalarına erken başladı.

Bafetimbi Gomis ile Younes Belhanda'nın transferleri üzerinde yoğunlaşan Sarı-kırmızlılar, bu futbolcuların transferinde sona yaklaştı.

Bonservisleri konusunda Belhanda'nın kulübü Dinamo Kiev ve Gomis'in takımı Swansea City ile son pürüzleri gidermeye çalışan Galatasaray'ın, bu iki futbolcunun transferini 2-3 gün içinde açıklaması bekliyor. 

Gomis, kiralık olarak forma giydiği Marsilya ile bu sezon 32 maçta 21 gol, 4 asist ile oynadı. Bonservisi Dinamo Kiev'de bulunan Belhanda ise Nice'de 31 maçta 3 gol kaydetti.

(DHA)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu