30 Ekim 2017 10:59 | Son Güncelleme: 30 Ekim 2017 11:01

Berbatov'dan Tudor'a sert sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un PAOK'tan eski öğrencisi Dimitar Berbatov, Hırvat teknik adamı çok ciddi şekilde eleştirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Sarı Kırmızılıların zirve yolunda önemli bir 3 puan kaybettiği maçın ardından teknik direktör Tudor'un taktik ve oyuncu değişikliklerine hem taraftar, hem kamuoyu tarafından sert eleştiriler geldi. Öte yandan Tudor'un PAOK'tan eski öğrencisi Dimitar Berbatov da Hırvat teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un, Türkiye'ye gelmeden önce çalıştırdığı PAOK takımında o dönem forma giyen Berbatov, eski hocasına veryansın etti. Futbol hayatını Hindistan'da sürdüren 36 yaşındaki Bulgar yıldız, ESPN'e verdiği röportajda Tudor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TUDOR BENİ NASIL YÖNETECEĞİNİ BİLMİYORDU"

Berbatov, "O dönem İngiltere'ye geri dönmek istemiştim. Ancak takımına tutkuyla bağlı olan PAOK'un sahibi sürekli menajerimi arıyordu. Ben de kabul ettim. Ancak PAOK'ta Tudor gibi bir sorun vardı. Çünkü hem antrenmanlarda, hem de maçlarda beni nasıl yöneteceğini bilmiyordu. Taktiksel anlamda eksikleri çoktu. Kendisiyle de bazı sorunlarımız vardı. Daha sonra görevden alındı ama iş işten geçmişti artık" diye konuştu.

Futbolarena

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Cüneyt Kaşeler