26 Haziran 2017 19:16 | Son Güncelleme: 26 Haziran 2017 19:17

Bertrand Traore imzayı attı!

Fransa Ligi takımlarından Olympique Lyon, bonservisi Chelsea'de bulunan Bertrand Traore'yi transfer etti.

Transferin hareketli takımlarından Lyon, Bertrand Traore'yi renklerine bağladı! Bonservisi Chelsea'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Ajax'ta kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki futbolcu, Lyon'a imzayı resmen attı.

Sağ kanat pozisyonunda görev alan Burkina Fasolu genç futbolcu için Lyon, Chelsea'ye 20 milyon Euro ödeyecek. Chelsea, futbolcunun sözleşmesine 'geri dönebilir' maddesi de ekledi. Bir dönem Traore ile Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia ediliyordu.

Geçen yıl Ajax ile UEFA Avrupa Ligi finaline kadar çıkma başarısı gösteren Bertrand Traore, Hollanda temsilcisi ile çıktığı toplam 39 maçta 13 gol ve 6 asist üretti. (Sporx) 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak