22 Ekim 2016 22:22 | Son Güncelleme: 22 Ekim 2016 22:22

Beşiktaş, Antalyaspor'a hazır

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda siyah-beyazlıların, ilk bölümde pas ve duran top ve kanat organizasyonları üzerinde durduğu bildirildi. Antrenmanın taktik programının yer aldığı çalışmalar ve tam sahada oynanan çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu